Allergia Ambulancia

Legyen szó bármilyen tünetről, biztosan van rá megfelelő allergia vizsgálatunk!

Allergén ImmunTerápia – A gyógyulás lehetősége!

Az Allergia Ambulancia célja, hogy bárki számára egy egyszerű vérvétel segítségével elérhetővé tegye az összes ma létező korszerű laboratóriumi vizsgálati módszert. Legyen szó akár egy egyszerű inhalatív allergiáról egészen egy bonyolult gyógyszer összetevő vizsgálatig, biztos lehet benne, hogy van rá megoldásunk. A mi megoldásunk a ma elérhető legpontosabb és legmegbízhatóbb vizsgálati módszer.

Allergia vizsgálatainkat minden esetben vérből, vagy egyéb szövetmintából (pl. szájnyálkahártya minta) végezzük laboratóriumi módszerekkel. A vizsgálatok eredményét nem befolyásolják a meglévő vagy hiányzó tünetek, sem esetleges gyógyszerszedés.

A vizsgálatok menetéről itt olvashat részletesen:

Hogyan találhatja meg az Önnek megfelelő vizsgálat típust?

Inhalatív

Légúti allergiás tünetek

Abban az esetben, ha gyakran eldugul az orra, könnyezik a szeme, kapar a torka, esetleg köhögési, tüsszögési, vagy fulladási rohamai vannak, akkor valószínűleg Önnek valamilyen légúti (inhalatív) allergiája van. A légúti allergiákat elsősorban a zöld növények pollenjei, esetleg házipor, vagy különféle állatok szőre, hámsejtjei okozzák.

Tovább

Ételallergiák

Étel allergiás tünetek

Abban az esetben, ha étkezést követően bőrleváltozások, kiütések jelennek meg a bőrén, esetleg torka, szeme, szája bedagad, fulladási rohamai vannak, akkor Ön valószínűleg allergiás valamilyen elfogyasztott élelmiszerre.(Nem keverendő össze az étel intoleranciával!).

Tovább

Étel intoleranciák

Étel itolerancia tünetek

Abban az esetben, ha étkezést követően szokatlan és kellemetlen teltség érzés, puffadás gyötri, akkor valószínűleg valamely elfogyasztott élelmiszert szervezete nem tudja feldolgozni, vagyis intoleráns vele szemben.

Tovább

Fém

Fém allergia tünetek

Abban az esetben, ha valamilyen fémmel való érintkezést követően bőrén kiütések, viszkető foltok, ekcémák jelennek meg, akkor Ön valószínűleg allergiás valamilyen fémre. Ennek különös jelentősége lehet fogászati vagy egyéb implantációs beavatkozások előtt!

Tovább

Gyógyszer

Gyógyszer allergia tünetek

Abban az esetben, ha valamely gyógyszer szedése során a normális mellékhatásokon kívül egyéb hatások is jelentkeznek, akár bőrleváltozás, ekcéma formájában, akár fulladás, nehézlégzés, rosszullét módján, akkor Ön valószínűleg allergiás valamilyen gyógyszer hatóanyagra.

TovábbRólunk mondták:

A legjobb, hogy a hipochondriám is alább hagyott. :-) Köszi.

Andi

Négy éves kislányom laktóz érzékenységét mutatták ki szakszerűen és gyorsan. A vérvétel profi volt, észre sem vettük és már vége si volt. Nagyon elégedettek voltunk!

Egy anyuka

Németországban élek, de évente egyszer eljövök a doktornőhöz. Volt már melanoma in situ-m, szóval én tudom milyen érzés a bizonytalanság. Nem kívánom senkinek. A rendszeres szűrés a legfontosabb!

Timi

Dr. Borbola Kinga a legjobb bőrgyógyász, akinvel valaha találkoztam. Ide járok már több éve. Színvonalas hely, szakértő orvosok. Ajánlom mindenkinek!

Norbi

Elérhetőségünk

Ambulanciák
Prevenciós és Szűrő Központ

1147 Budapest, Csömöri út 18.


+36-1-782-6774

+36-30-434-1744

Hívjon minket!

Telefonszámaink:

06-1-782-6774

06-1-782-6775

06-30-434-1744

Munkanapokon reggel 8:00 és 18:00 óra között várjuk hívását!