Anyajegy Ambulancia

Szakértő segítség a melanoma korai felismerésében!

  • Dr. Szántó Hajnalka Dr. Szántó Hajnalka Bőrgyógyász, klinikai immunológus, allergológus főorvos
  • Dr. Borbola Kinga Dr. Borbola Kinga Bőrgyógyász, kozmetológus, klinikai onkológus adjunktus
  • Dr. Molnár Katalin Phd, adjunktus Dr. Molnár Katalin Phd, adjunktus Bőrgyógyász, gyermekbőrgyógyász allergológus szakorvos
  • Dr. Pánczél Gitta Dr. Pánczél Gitta Bőrgyógyász szakorvos
  • Dr. Schmidt Emese Dr. Schmidt Emese Bőrgyógyász, onkológus főorvos

Digitális melanoma-szűrés bőrgyógyász szakorvos által!

A napfény jótékony hatással van a szervezetünkre, de ügyelnünk kell a mértékletességre és a rendszeres ellenőrzésre - ebben segít nekünk az Anyajegy Ambulancia, ahol:

A korai diagnózis kulcsfontosságú a melanoma esetén - melyre minden 50. ember számíthat élete során -, hiszen időben felfedezve 95%-ban gyógyítható, mégis bizonyos korcsoportokban a második leggyakoribb halálok. Hazánkban évente több mint ezren halnak meg bőrrák következtében.

Tekintse meg árainkat!

Az Anyajegy Ambulancia szolgáltatásai:

Ön veszélyben van?

Töltse ki rövid tesztünket, s tudja meg Ön bőrtípusának napozási szokásainak és életmódjának megfelelően mennyire veszélyeztetett!

Tovább

Amit az anyajegyekről tudni kell

Miért ANYAjegyek az anyajegyek? Az anyukánktól örököljük őket? Genetikailag meghatározott, hogy mikor és hol fog kijönni egy anyajegy? Mi közük van a bőrrákhoz?

Tovább

A bőr daganatos elváltozásairól

Mi a melanoma? Milyen egyéb típusú bőrrákok vannak? Mik az elsődleges tünetek? Miért a melanoma a legveszélyesebb? Hogyan lehet kiszűrni?

Tovább

Digitális dermatoscopia

Az Anyajegy Ambulancia bőrgyógyász szakorvosai a legkorszerűbb technológiát alkalmazzák, hogy minél átfogóbb képet kaphassanak anyajegyeiről.

TovábbRólunk mondták:

A legjobb, hogy a hipochondriám is alább hagyott. :-) Köszi.

Andi

Négy éves kislányom laktóz érzékenységét mutatták ki szakszerűen és gyorsan. A vérvétel profi volt, észre sem vettük és már vége si volt. Nagyon elégedettek voltunk!

Egy anyuka

Németországban élek, de évente egyszer eljövök a doktornőhöz. Volt már melanoma in situ-m, szóval én tudom milyen érzés a bizonytalanság. Nem kívánom senkinek. A rendszeres szűrés a legfontosabb!

Timi

Dr. Borbola Kinga a legjobb bőrgyógyász, akinvel valaha találkoztam. Ide járok már több éve. Színvonalas hely, szakértő orvosok. Ajánlom mindenkinek!

Norbi

Elérhetőségünk

Ambulanciák
Prevenciós és Szűrő Központ

1147 Budapest, Csömöri út 18.


+36-1-782-6774

+36-30-434-1744

Hívjon minket!

Telefonszámaink:

06-1-782-6774

06-1-782-6775

06-30-434-1744

Munkanapokon reggel 8:00 és 18:00 óra között várjuk hívását!