Impresszum

A honlap üzemeletetője

Ambulanciák Prevenciós és Szűrő Központ

Ambulanciák Prevenciós és Szűrő Központ

Génlabor Egészségügyi Szolgáltató Kft.
Székhely: 1147 Budapest, Csömöri út 18.
Cégjegyzékszám: 01-09-906271
Adószám: 14492956-2-42
Képviseli: Dr. Szobonya Tünde ügyvezető

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési szabályainkra vonatkozóan olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat.

Szerzői jogok

Az ambulanciak.hu weboldal, annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az ambulanciak.hu tulajdonosa jogosult. Az ambulanciak.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos üzleti célzattal a weboldalak tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában felhasználni, terjeszteni, vagy tárolni.

Az ambulanciak.hu weboldalról információt átvenni csak előzetes írásbeli engedély birtokában és kizárólag az ambulanciak.hu weboldalra való hivatkozással lehet.

Az ambulanciak.hu beleegyezik abba, hogy saját, személyes használatra Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja, vagy kinyomtassa.

Fentiektől eltérni csak az ambulanciak.hu tulajdonosával kötött előzetes írásbeli szerződés alapján lehet és arra kizárólag a szerződő fél jogosult.

Fentiek megsértése esetén az ambulanciak.hu tulajdonosa követelheti a jogsértés megszüntetését és a keletkezett kár megtérítését.

A tulajdonos az oldalon megjelent anyagokkal kapcsolatos valamennyi jogát fenntartja és szükség esetén bírósági úton is érvényesíti.

Felelősség kizárása

A honlapon elérhető összes információ “as is” állapotban kerül szállításra. Az ambulanciak.hu üzemeltetője fenntartja magának a honlapon található információk, adatok, szövegek, képi elemek előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát. Bár törekszik rá, de nem tudja garantálni, hogy a honlapon elérhető információk, adatok, szövegek mindig napra készek legyenek. Nem vállalja a felelősséget a honlapon történt elírásokért, sem pedig az oldalak tartalmának jogosulatlan, rajta kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

Az ambulanciak.hu tulajdonosa nem vállalja a felelősséget a tartalmak letöltésénél jelentkező fennakadásokért, ha a fennakadások a felhasználó Internet-szolgáltatójának vagy a honlap tárhely-szolgáltatójának működési zavaraira vezethetők vissza.

Nem garantálja a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatosságát, vagy hibamentességét. A honlapon elérhető információk közvetett, vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, a nem megfelelő működésből, esetleges üzemzavarból, az információk pontatlanságából, vagy félreérhetőségéből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az ambulanciak.hu üzemeltetője kifejezetten kizárja.Rólunk mondták:

A legjobb, hogy a hipochondriám is alább hagyott. :-) Köszi.

Andi

Négy éves kislányom laktóz érzékenységét mutatták ki szakszerűen és gyorsan. A vérvétel profi volt, észre sem vettük és már vége si volt. Nagyon elégedettek voltunk!

Egy anyuka

Németországban élek, de évente egyszer eljövök a doktornőhöz. Volt már melanoma in situ-m, szóval én tudom milyen érzés a bizonytalanság. Nem kívánom senkinek. A rendszeres szűrés a legfontosabb!

Timi

Dr. Borbola Kinga a legjobb bőrgyógyász, akinvel valaha találkoztam. Ide járok már több éve. Színvonalas hely, szakértő orvosok. Ajánlom mindenkinek!

Norbi

Elérhetőségünk

Ambulanciák
Prevenciós és Szűrő Központ

1147 Budapest, Csömöri út 18.


+36-1-782-6774

+36-30-434-1744

Hívjon minket!

Telefonszámaink:

06-1-782-6774

06-1-782-6775

06-30-434-1744

Munkanapokon reggel 8:00 és 18:00 óra között várjuk hívását!