Küldetésünk

Bárcsak korábban odafigyeltem volna…

Ismerős kérdés?

Az egészség a megelőzéssel, a tudatos életvitellel, az odafigyeléssel kezdődik. Nagyon sokan csak akkor döbbenünk rá az egészség értékére, amikor mi, vagy gyermekünk, párunk, szülőnk beteg lesz. Abban a pillanatban minden, aminek korábban nagy jelentőséget és fontosságot tulajdonítunk hirtelen értelmetlennek és oktalannak tűnik. Abban a pillanatban egy dolog számít: újra egészségesnek lenni, annak látni gyermekünket, párunkat, szerettünket. Erőnkön felül minden követ megmozgatunk, pénzt, időt, fáradságot nem kímélve, csak egyetlen cél van: a gyógyulás.

De miért nem gondolunk erre előre?

Mert mindig van valami fontosabb. Egy fontos munka, egy sürgős elintéznivaló, egy halaszthatatlan dolog. Fontosabb a prémium, az új autó, a nagyképernyős tévé, az üzleti vacsora, a kávézás a csajokkal, a sörözés a haverokkal… Nem fáj semmi, tele vagyunk energiával, vagy ha nem is annyira, de a régóta tervezett szűrővizsgálat, konzultáció, éves rutin ellenőrzés ráér majd a jövő héten, vagy a jövő hónapban. Az a kicsi ugyan nem számít már.

DE! Igenis számít!

Például a melanoma – különösen fiatal korban – akár hetek alatt visszafordíthatatlan folyamatokat indít el a szervezetben. Egy melanoma szűrés szervezéssel, időpont foglalással, közlekedéssel, vizsgálattal együtt nem több 1 óránál. Évente 1 óra. Most gondoljuk végig, hogy akár csak egy héten mennyi időt töltünk el felesleges dolgokkal: érdektelen beszélgetésekkel, jópofizásokkal, üres vásárolgatásokkal, szellemi üresedéssel járó tévénézéssel stb. stb. Megvan?

Akkor ajánlunk egy fogadást!

Ön feltesz 1 órát az életéből az “Élni akarok!” nevű Nagy Játékban! A főnyeremény: élete hátralévő része! Bónusz díj: az egészség mámorító biztos tudata. Bárki nevezhet, és ami a legjobb az egészben, hogy nem lehet veszíteni. Csak az veszít, aki nem hajlandó az 1 órát feláldozni. Mindenki más nyer.

Ne utólag akarja visszaforgatni az idő kerekét!Rólunk mondták:

A legjobb, hogy a hipochondriám is alább hagyott. :-) Köszi.

Andi

Négy éves kislányom laktóz érzékenységét mutatták ki szakszerűen és gyorsan. A vérvétel profi volt, észre sem vettük és már vége si volt. Nagyon elégedettek voltunk!

Egy anyuka

Németországban élek, de évente egyszer eljövök a doktornőhöz. Volt már melanoma in situ-m, szóval én tudom milyen érzés a bizonytalanság. Nem kívánom senkinek. A rendszeres szűrés a legfontosabb!

Timi

Dr. Borbola Kinga a legjobb bőrgyógyász, akinvel valaha találkoztam. Ide járok már több éve. Színvonalas hely, szakértő orvosok. Ajánlom mindenkinek!

Norbi

Elérhetőségünk

Ambulanciák
Prevenciós és Szűrő Központ

1147 Budapest, Csömöri út 18.


+36-1-782-6774

+36-30-434-1744

Hívjon minket!

Telefonszámaink:

06-1-782-6774

06-1-782-6775

06-30-434-1744

Munkanapokon reggel 8:00 és 18:00 óra között várjuk hívását!