Magánrendelés, időpont, várakozás

varoterem-paciensekkel

Magánrendelés, avagy miért kell várnom, ha időpontra érkezem?

Időről időre előfordul, hogy egy-egy kedves páciensünk Szűrőközpontunkkal szembeni kritikaként szóvá teszi számunkra, hogy bár Ő időpontot foglalt, időpontra érkezett, mégis negyed órát, fél órát, esetleg többet várakoznia kellett és ez véleménye szerint elfogadhatatlan egy magánrendelőben, ahol fizetni kell a szolgáltatásért.

Bár ezt minden ilyen alkalommal kritikának szánják, én a magam részéről mégsem veszem annak, sőt sokkal inkább azt erősíti meg bennem, hogy szakorvosaink, még mindig lelkiismeretesen ellátják a feladatukat és minden páciensre annyi időt szánnak, amennyi szükséges ahhoz, hogy az illető alapos kivizsgálást kapjon, minden kérdését feltehesse és arra megfelelő és megnyugtató választ kapjon.

A szakrendeléseink időbosztását és ehhez kapcsolódóan a foglalható időpontokat úgy alakítjuk ki, hogy azzal az időtartammal számolunk ami az adott szakrendelés esetében átlagosan szükséges a körültekintő és alapos kivizsgáláshoz. Ennek megfelelően van szakrendelésünk 15, 20, 30, 40 és 60 perc viztiidővel számolva.

De soha nincs két egyforma eset!

Szakorvosaink a legnagyobb lelkiismeretességgel végzik munkájukat és mindenkire pontosan annyi időt szánnak, amennyire az illetőnek szüksége van. Ha az adott esetben több időre van szükség, mint a foglalt időpont időtartama, akkor a többlet időt is rászánják az adott Páciensre és még soha senkit nem küldtünk el azért mert lejárt a 15 vagy 20 perces vizsgálati idő!

Emiatt természetsen időről időre előfordulnak csúszások a rendelési időkben és előfordul, hogy a soron következő páciensnek várakozni kell. Ha egy napon belül véletlenül több ilyen eset is elődfordul, akkor ez hosszabb csúszást is eredményezhet.

Én tisztában vagyok vele, hogy manapság mindenki mindig rohan és kifejezetten utál várakozni.

De mielőtt az orvosra várakozva felháborodunk a kellemetlenség miatt, gondoljuk végig: az orvos RÁNK IS ugyanúgy rá fogja szánni a szükséges időt,  hogy mi is megnyugtató és alapos kivizsgálást kapjunk.

És ha ezt megértettük, akkor legyünk egy kicsit türelmesek egymással szemben!

 

Kriller Norbert
üzletfejlesztési vezető
Ambulanciák Szűrőközpont

Comments are closed.
Rólunk mondták:

A legjobb, hogy a hipochondriám is alább hagyott. :-) Köszi.

Andi

Négy éves kislányom laktóz érzékenységét mutatták ki szakszerűen és gyorsan. A vérvétel profi volt, észre sem vettük és már vége si volt. Nagyon elégedettek voltunk!

Egy anyuka

Németországban élek, de évente egyszer eljövök a doktornőhöz. Volt már melanoma in situ-m, szóval én tudom milyen érzés a bizonytalanság. Nem kívánom senkinek. A rendszeres szűrés a legfontosabb!

Timi

Dr. Borbola Kinga a legjobb bőrgyógyász, akinvel valaha találkoztam. Ide járok már több éve. Színvonalas hely, szakértő orvosok. Ajánlom mindenkinek!

Norbi

Elérhetőségünk

Ambulanciák
Prevenciós és Szűrő Központ

1147 Budapest, Csömöri út 18.


+36-1-782-6774

+36-30-434-1744

Hívjon minket!

Telefonszámaink:

06-1-782-6774

06-1-782-6775

06-30-434-1744

Munkanapokon reggel 8:00 és 18:00 óra között várjuk hívását!