Szolgáltatásaink

Anyajegy Ambulancia

Bőrgyógyász szakorvosok által végzett melanoma szűrés digitális dermatoszkóppal. Más jellegű bőrgyógyászati problémája van? Szakorvosi konzultációnkon minden problémájára választ kap!

Tovább

Allergia Ambulancia

Vérből végzett allergia inhalatív-nutritív vizsgálatok. Egyetlen vérvétel, mely akár tünetmentes időszakban is elvégezhető. Eredmények néhány nap elteltével. Allergológus szakorvosi konzultáció.

Tovább

Ultrahang Ambulancia

13 különböző fajta ultrahang vizsgálat maximum 3 napon belül. Amennyiben ezt nem tudjuk vállalni, akkor a vizsgálatot ajándékba adjuk Önnek. Eredmény azonnal, digitális formátumban is!

Tovább

Ortopéd Ambulancia

A rendelés keretében gyermekkori szűrésekkel (csípő, gerinc, lúdtalp) valamint ezek kezelését végezzük, de ezen kívül felnőttkori mozgásszervi panaszok ellátásával és kezelésével is foglalkozunk.

Tovább

Dietetikai tanácsadás

Étel allergiától, vagy intoleranciától szenved? Betegségből épül fel? Súlyproblémái vannak? Vagy egyszerűen egészségesen szeretne élni és táplálkozni? Dietetikus szaktanácsadónk Önnek is segít!

Tovább

Nőgyógyász Ambulancia

Teljes körű nőgyógyászati szűrővizsgálatok, terhesgondozás, terhes tanácsadás. Ultrahang dignosztika, széleskörű labor háttér. Női nőgyógyász szakorvosunk Önt is várja!

TovábbRólunk mondták:

A legjobb, hogy a hipochondriám is alább hagyott. :-) Köszi.

Andi

Négy éves kislányom laktóz érzékenységét mutatták ki szakszerűen és gyorsan. A vérvétel profi volt, észre sem vettük és már vége si volt. Nagyon elégedettek voltunk!

Egy anyuka

Németországban élek, de évente egyszer eljövök a doktornőhöz. Volt már melanoma in situ-m, szóval én tudom milyen érzés a bizonytalanság. Nem kívánom senkinek. A rendszeres szűrés a legfontosabb!

Timi

Dr. Borbola Kinga a legjobb bőrgyógyász, akinvel valaha találkoztam. Ide járok már több éve. Színvonalas hely, szakértő orvosok. Ajánlom mindenkinek!

Norbi

Elérhetőségünk

Ambulanciák
Prevenciós és Szűrő Központ

1147 Budapest, Csömöri út 18.


+36-1-782-6774

+36-30-434-1744

Hívjon minket!

Telefonszámaink:

06-1-782-6774

06-1-782-6775

06-30-434-1744

Munkanapokon reggel 8:00 és 18:00 óra között várjuk hívását!